Snart dags för Catalunya's GP

 
Om det är så att ni som läser har instagram, så kan ni få en daglig update med bilder på Valentino Rossi från mig. Då får ni ta och följa: @vr46fanpage
 
I helgen är det dags för den 6:e deltävlingen i MotoGP kalendern, som går av stapeln i Catalunya. Det ska bli väldigt spännande och se hur det racet utvecklar sig. Vem av spanjorerna är det som kommer stå högst på pallen? Eller är det Rossi som gör det? Eller kanske till och med Crutchlow? Svaret på den frågan får vi på söndag.
 
Som vanligt så startar helgen med 2 fria träningar på fredag, 2 träningar och kval på lördag och warm-up och race på söndag. Nytt för i år är ju att de 3 första fria träningarna har betydelse till vilket kval man går till. Detta skapar mer aktivitet på banan även under regn. Vilket är positivt för oss tittare!
 
Nu kan jag inte vänta till första träningen på fredag!
 
Ciao ♥

Några foton från Mugello 2013

 
 
 
Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa och Marc Marquez
 
 
Cal Crutchlow, Andrea Dovizioso, Nicky Hayden och Stefan Bradl
 
 
Podiumet:
Dani Pedrosa  Jorge Lorenzo  Cal Crutchlow
 
 
Vale och Sic support ♥
 
 
Andrea Ianonne, Michele Pirro och Bradley Smith
 
 
Vi fick även vår Rossi på podiumet! 


Mugello 2013

 
Tänkte att jag skulle ta tag i den här bloggen igen. Speciellt nu när jag får sommarlov och att denna säsong är Rossi tillbaka hos Yamaha! Vi har ju även annat spännande den här säsongen, som Marc Marquez som rookie hos Honda och Bradley Smith som rookie hos Tech3. Andrea Iannone är även han rookie och kör hos Pramac Ducati.
 
Ovanstående bild är en bild från Mugello 2013. Valentino fick aldrig visa vad han går för inför sin hemmapublik denna helg. I tredje kurvan så blev han nertagen av Alvaro Bautista. Enligt Bautista så såg han inte Rossi då han hade blicken i nästa kurva. Men det är bara en racinginsident och det finns inget att göra åt det. 
 
Som tur var så klarade sig båda från kraschen utan skador. Det var trots allt en ganska 'nasty crsash'. Men nu ska vi blicka framåt och mot Spaninen. Där kommer dock inte Pramac Ducati's Ben Spies inte delta. Han gjorde ett försök nu i Mugello men han klarade inte av att fortsätta efter fredagen. Han kommer i Spanien ersättas av Ducatis testförare Michelle Pirro som även ersatte Spies på Le Mans.