Mugello 2013

 
Tänkte att jag skulle ta tag i den här bloggen igen. Speciellt nu när jag får sommarlov och att denna säsong är Rossi tillbaka hos Yamaha! Vi har ju även annat spännande den här säsongen, som Marc Marquez som rookie hos Honda och Bradley Smith som rookie hos Tech3. Andrea Iannone är även han rookie och kör hos Pramac Ducati.
 
Ovanstående bild är en bild från Mugello 2013. Valentino fick aldrig visa vad han går för inför sin hemmapublik denna helg. I tredje kurvan så blev han nertagen av Alvaro Bautista. Enligt Bautista så såg han inte Rossi då han hade blicken i nästa kurva. Men det är bara en racinginsident och det finns inget att göra åt det. 
 
Som tur var så klarade sig båda från kraschen utan skador. Det var trots allt en ganska 'nasty crsash'. Men nu ska vi blicka framåt och mot Spaninen. Där kommer dock inte Pramac Ducati's Ben Spies inte delta. Han gjorde ett försök nu i Mugello men han klarade inte av att fortsätta efter fredagen. Han kommer i Spanien ersättas av Ducatis testförare Michelle Pirro som även ersatte Spies på Le Mans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback